DIENSTEN

Onderhoud voorkomt schade …

De kwaliteitsproducten van EBR vragen, na inbedrijfstelling, nauwelijks zorg. Desgewenst kan EBR u opnemen in haar servicesysteem voor periodiek onderhoud. Een storingsvrije bedrijfsvoering en een optimale kostenbeheersing staan daarbij voor u centraal.

Service

EBR beschikt over een adequaat service apparaat, zodat bij eventuele storingen snelle en efficiënte service geboden kan worden. Ook in het geval van schade biedt EBR u een snelle service. Prioriteit hierbij is, het schip zo snel mogelijk weer in de vaart te krijgen zodat uw normale bedrijfsvoering te gewaarborgd blijft.

Engineering

EBR volgt de voortschrijdende ontwikkelingen in de scheepsbouw op de voet en is constant bezig met innovatieve ontwikkelingen. Ontwerp en ontwikkeling geschieden in eigen huis waardoor volledig aan uw pakket van eisen beantwoord kan worden. EBR beschikt daartoe over een eigen engineeringsafdeling, voorzien van de modernste informatie- en productiemiddelen waardoor het mogelijk is snel en adequaat specifieke probleemoplossingen voor u uit te werken. Alle producten worden met behulp van de nieuwste 3D software ontwikkeld.

Geef een reactie